Thursday, March 24, 2016

Segmen #FamilyBlogger

Assalamualaikum

Thanks Kak Aina Yazid sebab tag saya dalam Segmen #FamilyBlogger ni. Baru hari ni ada kesempatan nak buat post ni sebab hari ni rajin nak keluarkan laptop sebab kena siapkan tutorial online. Banyaknya sebab. Hahaha. Sebenarnya ada banyak benda yang aku nak story. tapi takpa kita hold dulu. Nanti aku curi masa sikit untuk update. Ihiks. Btw kan, aku ada quiz jumaat ni. So lepas ja aku update ni, aku nak study. Doakan aku =') Mekasih para blogger yang baik atie. Hihihi

Click this banner to join =)

Dah follow instruction yang super duper senang tu. Hehehe. I want to tag:

&
Semua blogger yang baca entry ni. Feel free to leave your link if you want me to follow back =)

16 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

welcome dear! sama sama meriahkan segmen kawan kawan blogger.. =) Sis singgah pagi.

PeRdU cINta said...

selamat bersegmen..good luck adik :)

Syamsid Dhuha said...

Kan best jumpa or buat gathering blogger . hehe at least boleh cari ........ Weeeee

nadhie wueen said...

Tqq for tag.. nanti akak join :D

Vanilla Maple said...

@♥ aiNa yaZiD ♥ Hehehe. okay. no prob^^

Vanilla Maple said...

@PeRdU cINta Terima kasih banyak2. hihihi

Vanilla Maple said...

@Syamsid Dhuha Kalau cemtu u are the first person yg kena anjurkan la. Ahaha

Vanilla Maple said...

@nadhie wueen sama2. join aw. hehehe

Athirah Zain said...

good luck,hehe

Oh not so Pro said...

Selamat bersegmen.. untunglah ada family blogger..

Vanilla Maple said...

@Athirah Zain Thanks. hehehe

Vanilla Maple said...

@Oh not so Pro jom lah join :)

Umie Yana said...

Terima kasih sudi join segmen saya.. Tak sabar nak tahu pemenangnya???
nah, ni list peserta yang turut join segmen.. jemput blogwalking yee

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

Vanilla Maple said...

@Umie Yana thank you. Hehehe

zaitie hasnan said...

hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

miss fifi said...

singgah sini :) selamat bersegmen :)

 
Hak cipta terpelihara Vanilla Maple| Copyright-2013