Thursday, March 24, 2016

Segmen #FamilyBlogger

Assalamualaikum

Thanks Kak Aina Yazid sebab tag saya dalam Segmen #FamilyBlogger ni. Baru hari ni ada kesempatan nak buat post ni sebab hari ni rajin nak keluarkan laptop sebab kena siapkan tutorial online. Banyaknya sebab. Hahaha. Sebenarnya ada banyak benda yang aku nak story. tapi takpa kita hold dulu. Nanti aku curi masa sikit untuk update. Ihiks. Btw kan, aku ada quiz jumaat ni. So lepas ja aku update ni, aku nak study. Doakan aku =') Mekasih para blogger yang baik atie. Hihihi

Click this banner to join =)

Dah follow instruction yang super duper senang tu. Hehehe. I want to tag:

&
Semua blogger yang baca entry ni. Feel free to leave your link if you want me to follow back =)

16 comments

March 24, 2016 at 8:12 AM

welcome dear! sama sama meriahkan segmen kawan kawan blogger.. =) Sis singgah pagi.

March 24, 2016 at 11:20 AM

selamat bersegmen..good luck adik :)

March 24, 2016 at 12:57 PM

Kan best jumpa or buat gathering blogger . hehe at least boleh cari ........ Weeeee

March 25, 2016 at 1:31 AM

Tqq for tag.. nanti akak join :D

March 25, 2016 at 6:39 PM

@♥ aiNa yaZiD ♥ Hehehe. okay. no prob^^

March 25, 2016 at 6:40 PM

@PeRdU cINta Terima kasih banyak2. hihihi

March 25, 2016 at 6:41 PM

@Syamsid Dhuha Kalau cemtu u are the first person yg kena anjurkan la. Ahaha

March 25, 2016 at 6:41 PM

@nadhie wueen sama2. join aw. hehehe

March 25, 2016 at 8:37 PM

good luck,hehe

March 25, 2016 at 11:33 PM

Selamat bersegmen.. untunglah ada family blogger..

March 26, 2016 at 1:32 AM

@Athirah Zain Thanks. hehehe

March 26, 2016 at 1:33 AM

@Oh not so Pro jom lah join :)

March 26, 2016 at 10:00 AM

Terima kasih sudi join segmen saya.. Tak sabar nak tahu pemenangnya???
nah, ni list peserta yang turut join segmen.. jemput blogwalking yee

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

March 26, 2016 at 5:06 PM

@Umie Yana thank you. Hehehe

March 26, 2016 at 11:43 PM

hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

March 27, 2016 at 10:30 PM

singgah sini :) selamat bersegmen :)

Post a Comment