Thursday, February 18, 2016

Burger Bakaq Tersangat Sedap!

Assalamualaikum!

Aku nak share pasai Burger Bakaq Tok Uban. Dia punya sedap sampai licin pinggan pinggan aku. Abang aku yang bawak makan kat sini sebab aku teringin nak makan. Hahahaha. Roti ada macam-macam kaler. Nasib la dapat warna apa. Aku dapat hijau. Depa cam taw taw ja my fav kaler. Bukan ada burger ja, ada meatball and much more. Meh ramai-ramai pakat try =D




Nah alamat, kalau hampa nak mai =)

117 A Jalan Permatang Pauh,
13500, Pekan Permatang Pauh,
Pulau Pinang.

Daaaaaa~

18 comments:

Fieyqa Adelova said...

sedapnya! terliuqqqq~ tp jauh angat hahahaha T_T

Unknown said...

wahhh sedapnya da tengah diet ni

Alia Erfani said...

@Fieyqa Adelova Bebila dtg penang try la. hihi

Alia Erfani said...

@dayah sanif sekali sekala takpa. cheat day. hahaha

scya lollita said...

jangan kata Penang,
yg kat Tg,Malim ni sendiri pun scya tak rasa lagi

tapi teringinnnnnnnnnn

fifie feyca said...

wow... sedapnya.. nak try jgkk!

Unknown said...

WOah from the picture , that's look good + and your review make it me one more . Alright nak belanje ni ! Haha

Cik Jaja said...

cikja dah lama nak jenjalan penang ni!nanti boleh lah pi sini. hehe

Alia Erfani said...

@Scya Lollita Hehehe. Rugi kalau tak try >.<

Alia Erfani said...

@fifie feyca u should! :D

Alia Erfani said...

@Syamsid Dhuha nak belanja sy ke. haha

Alia Erfani said...

@Suhaiza Suki nanti sy bt review lagi makanan best kat penang. hehe

Amirah said...

nanti balik kedah boleh singgah sini :D

Alia Erfani said...

@M I A hehehe. singgah2. dah ada alamat tu :D

Diya Hanun said...

wuuuu..sedapnyaaaaa

Alia Erfani said...

@Diya Hanun siryes sdp^^

SIQAHIQA said...

Sedapnya nampak makanan.. Nak pergi cuba tapi jauh lah pulak. huhu

Alia Erfani said...

@Siqah Hussin siryes sdp. ada peluang dtg penang singgah lah. hihihi

 
Hak cipta terpelihara Vanilla Maple| Copyright-2013