Thursday, February 18, 2016

Burger Bakaq Tersangat Sedap!

Assalamualaikum!

Aku nak share pasai Burger Bakaq Tok Uban. Dia punya sedap sampai licin pinggan pinggan aku. Abang aku yang bawak makan kat sini sebab aku teringin nak makan. Hahahaha. Roti ada macam-macam kaler. Nasib la dapat warna apa. Aku dapat hijau. Depa cam taw taw ja my fav kaler. Bukan ada burger ja, ada meatball and much more. Meh ramai-ramai pakat try =D




Nah alamat, kalau hampa nak mai =)

117 A Jalan Permatang Pauh,
13500, Pekan Permatang Pauh,
Pulau Pinang.

Daaaaaa~

18 comments

February 18, 2016 at 7:20 PM

sedapnya! terliuqqqq~ tp jauh angat hahahaha T_T

February 18, 2016 at 9:57 PM

wahhh sedapnya da tengah diet ni

February 19, 2016 at 10:50 AM

@Fieyqa Adelova Bebila dtg penang try la. hihi

February 19, 2016 at 10:51 AM

@dayah sanif sekali sekala takpa. cheat day. hahaha

February 19, 2016 at 9:11 PM

jangan kata Penang,
yg kat Tg,Malim ni sendiri pun scya tak rasa lagi

tapi teringinnnnnnnnnn

February 21, 2016 at 3:08 PM

wow... sedapnya.. nak try jgkk!

February 23, 2016 at 4:42 PM

WOah from the picture , that's look good + and your review make it me one more . Alright nak belanje ni ! Haha

February 24, 2016 at 12:05 AM

cikja dah lama nak jenjalan penang ni!nanti boleh lah pi sini. hehe

February 24, 2016 at 2:09 PM

@Scya Lollita Hehehe. Rugi kalau tak try >.<

February 24, 2016 at 2:09 PM

@fifie feyca u should! :D

February 24, 2016 at 2:09 PM

@Syamsid Dhuha nak belanja sy ke. haha

February 24, 2016 at 2:10 PM

@Suhaiza Suki nanti sy bt review lagi makanan best kat penang. hehe

March 2, 2016 at 8:24 AM

nanti balik kedah boleh singgah sini :D

March 3, 2016 at 12:32 AM

@M I A hehehe. singgah2. dah ada alamat tu :D

March 4, 2016 at 9:11 AM

wuuuu..sedapnyaaaaa

March 5, 2016 at 4:22 PM

@Diya Hanun siryes sdp^^

March 28, 2016 at 10:05 AM

Sedapnya nampak makanan.. Nak pergi cuba tapi jauh lah pulak. huhu

April 23, 2016 at 10:25 PM

@Siqah Hussin siryes sdp. ada peluang dtg penang singgah lah. hihihi

Post a Comment