Thursday, February 18, 2016

Burger Bakaq Tersangat Sedap!

Assalamualaikum!

Aku nak share pasai Burger Bakaq Tok Uban. Dia punya sedap sampai licin pinggan pinggan aku. Abang aku yang bawak makan kat sini sebab aku teringin nak makan. Hahahaha. Roti ada macam-macam kaler. Nasib la dapat warna apa. Aku dapat hijau. Depa cam taw taw ja my fav kaler. Bukan ada burger ja, ada meatball and much more. Meh ramai-ramai pakat try =D




Nah alamat, kalau hampa nak mai =)

117 A Jalan Permatang Pauh,
13500, Pekan Permatang Pauh,
Pulau Pinang.

Daaaaaa~

18 comments:

Fieyqa Adelova said...

sedapnya! terliuqqqq~ tp jauh angat hahahaha T_T

dayah sanif said...

wahhh sedapnya da tengah diet ni

Liya Erf said...

@Fieyqa Adelova Bebila dtg penang try la. hihi

Liya Erf said...

@dayah sanif sekali sekala takpa. cheat day. hahaha

Scya Lollita said...

jangan kata Penang,
yg kat Tg,Malim ni sendiri pun scya tak rasa lagi

tapi teringinnnnnnnnnn

fifie feyca said...

wow... sedapnya.. nak try jgkk!

Syamsid Dhuha said...

WOah from the picture , that's look good + and your review make it me one more . Alright nak belanje ni ! Haha

Suhaiza Suki said...

cikja dah lama nak jenjalan penang ni!nanti boleh lah pi sini. hehe

Liya Erf said...

@Scya Lollita Hehehe. Rugi kalau tak try >.<

Liya Erf said...

@fifie feyca u should! :D

Liya Erf said...

@Syamsid Dhuha nak belanja sy ke. haha

Liya Erf said...

@Suhaiza Suki nanti sy bt review lagi makanan best kat penang. hehe

M I A said...

nanti balik kedah boleh singgah sini :D

Liyaaa Erf said...

@M I A hehehe. singgah2. dah ada alamat tu :D

Diya Hanun said...

wuuuu..sedapnyaaaaa

Liyaaa Erf said...

@Diya Hanun siryes sdp^^

Siqah Hussin said...

Sedapnya nampak makanan.. Nak pergi cuba tapi jauh lah pulak. huhu

Vanilla Maple said...

@Siqah Hussin siryes sdp. ada peluang dtg penang singgah lah. hihihi

 
Hak cipta terpelihara Vanilla Maple| Copyright-2013