Adakah blog masih valid?

Assalamualaikum dan hi !

Masa berlalu begitu pantas kan, buat aku terfikir masih ada ka orang menulis dan membaca blog? Atau blog hanya dicari when we need information about something? i think it has been a while since my last update. Rindu nak menulis blog, nak bercerita mengenai pengalaman dan sebagainya. Bila tak tulis mesti kita lupa moment tu kan. 

Cumanya, valid lagi ka kalau menulis sekarang ni? Or semua orang sudah beralih ke other social media. Hahaha. It's just a question that come across my mind. Tapi who cares? I feel like i want to write cause writing can heal my heart. Cewah lain macam hang dah kenapa hahahaha

Last update dulu zaman belajar kot, taw taw dah kerja, kahwin dan ada anak. Bhahahha. Why time pass by so fast? Dulu takda masa nak update, ntah laa mungkin terlalu fokus dengan life kot. Tercari cari jugak rakan blogger yang lama. Tengok ada yang dah lama gila tak update. Sama ja macam aku dulu. Well we all ada life kan. Banyak benda nak juggling. Ke sana ke sini. Dengan MCO dulu, mental lagi hauk. Hang nak update apa. Dah la duduk kat rumah ja dengan busy banyak kerja :')

Itu bukanlah bermaksud sekarang ni aku takda kerja hahaha. Just rindu nak menulis dan blogwalking. If you guys are stopping by here, jangan malu atau segan nak tinggalkan link blog. Nanti aku blogwalking balik. Oh btw, i have change my template yang lebih matang kononnya T.T Dulu kemain pink siap ada lagu lagi. Mesti pening kan orang baca sambil dengar lagu dulu hahahahah. kalau instrument je okay kot kan >.< Okay lah nanti aku update lagi ye.

Nah green tea sebab sudi baca. ahaks

Always,
Vanilla Maple

11 comments

  1. Ain pun baru harini bukak blog hahahahaha after emmmmmmmmm 9 bulan? kikiki tahu2 nampak entry mcm ni. Best jugak baca santai2. Betul kita ni kemahin haa merancang nak jadi blogger kononnya. last2 hampeh. tahu2 dah kahwin sksksk Tapi tengok blogger2 yang otai masih dengan blog mcm wow amazenyaaaaaaaa. Yup blogging masih releven dan blog pun part of medsos kan?

    p/s: mekasih greentea! Stabak lagi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh tertinggal. Cantinyaaaaaaaaaaaaaaa template! kemas iler

      Delete
    2. Hahahaha lama jugak tuu. betul la tgk blogger otai masih aktif. Rajin betul kan. Kita ni sampai nak kena sapu sawang dalam blog dah hahahah.macam biasa lah, kita hanya merancang T.T Btw thankyou taw for dropping by so I know who is still there hihihih

      Delete
  2. Bagi Mrs. A blog valid sepanjang zaman gittewwww.... Nice blog template ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe tulah, nice still can communicate dgn blogger2 lama (",)

      Delete
  3. masih valid..akak ada je dpt e-mail, mesej kat fb/ig orang tanya pendapat pasal topik tertentu yang akak tulis di blog..diaorang nak kan penerangan lebih lanjut. jadi pada akak blog masih relevan dan valid...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah seronoknya macam tu. blog akak sangat best dan ada banyak sharing. keep inspiring & thanks for the opinion hihihi

      Delete
  4. Replies
    1. hihihi yeayy boleh continue berbelog dgn serius :D

      Delete
  5. Blog masih valid selagi ada Google untuk orang cari informasi cuma komuniti blogger akan berkurangan kerana semua orang semakin sibuk dengan medsos yang lainnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, people akan still cari info and betul komuniti dan rakan blogger berkurang sekrang.

      Delete

Thank you for reading this entry ♥ You can leave any comments or suggestions. But, please do not use harsh words :)